Solard B2B - Duurzame Energie voor het MKB

Solard heeft ruime ervaring in het plaatsen van zakelijke zonne-energiesystemen,  zoals (MKB) bedrijven en agrariers. Wij kunnen u een totaaloplossing bieden ongeacht de grootte van het gewenste systeem.

Wij onderscheiden ons op basis van onze service, ons gedegen advies (op locatie) en gebruik van  enkel kwalitatieve materialen van gerenommeerde fabrikanten.

Uw onderneming profiteert daarnaast van een totaalconcept, waardoor u zelf geen omkijken heeft naar de zonnepaneelinstallatie. Alle facetten van deze duurzame investering worden meegenomen in ons plan voor uw onderneming.

116 kWp 3-phase installatie bij KTV / Hof van Zutphen. 400x 290Wp SolarWorld modules i.c.m. SolarEdge optimizers en omvormers.
Voor een korte installatietijd is gekozen voor het Flatfix Fusion montagesysteem van Esdec.
60 kWp 3-phase installatie. 214x 280Wp Hanwha Qcells modules i.c.m. SolarEdge optimizers en omvormer. Vanwege de maximaal toelaatbare dakbelasting en beperkte installatietijd is gekozen voor het Flatfix Fusion montagesysteem.
60 kWp 3-phase installatie. 214x 280Wp Hanwha Qcells modules i.c.m. SolarEdge optimizers en omvormer. Vanwege de maximaal toelaatbare dakbelasting en beperkte installatietijd is gekozen voor het Flatfix Fusion montagesysteem.

Subsidiemogelijkheden

Gebruikt uw bedrijf nog geen duurzame energie? Dan is de Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE+ 2019) wellicht iets voor u. Bijvoorbeeld als u subsidies voor zonnepanelen in 2019 of 2020 wilt. De ambities van de Nederlandse overheid om het verbruik van fossiele brandstoffen sterk terug te dringen wordt extra onderbouwd door in 2019 2x 5 miljard beschikbaar te stellen om de aanschaf van energieoplossingen financieel aantrekkelijk te maken.

Energie Investeringsaftrek
Met de Energie-investeringsaftrek (EIA) kan uw bedrijf voordeling investeren in energiezuinige toepassingen. Hieronder valt ook het investeren in zonnepanelen. De aanvraag van de Energie Investeringsaftrek bij het RVO wordt volledig verzorgd door Solard, daar heeft u bedrijf geen omkijken meer naar.

Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek
Met de Kleinschaligheidsinvesteringaftrek (KIA) wordt uw bedrijf gestimuleerd voor het doen van investeringen. Een deel van de investering kan door de belastingplichtige van de winst worden afgetrokken in het jaar van de aanschaf. De hoogte van het aftrekbare bedrag is afhankelijk van het investeringsbedrag.

Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE+)
De kostprijs voor duurzame energie is vaak hoger dan de kostprijs voor grijze energie. Daarom vergoedt de SDE+ het verschil tussen de kostprijs van grijze energie en die van zonnepanelen over een periode van 15 jaar.

Subsidieregeling energiemaatregelen sportclubs
Sportverenigingen die maatregelen nemen om hun energieverbruik te verminderen kunnen rekenen op een subsidie van 30% van de investering. Dat staat in de nieuwe subsidieregeling Energiebesparing en duurzame energie sportaccommodaties.

Wij denken graag met u mee en helpen u op weg een juiste keuze te maken. Stuur ons een e-mail voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.

Gratis offerte zonnepanelen, zonneboilers, pelletketels..

Voor de subsidie heeft u natuurlijk wel een energieopwekkend systeem nodig. Denk bijvoorbeeld aan zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen, pelletketel of zonnecollectoren. Wij maken graag vrijblijvend een offerte of geven u advies welk energieopwekkend systeem het beste bij uw situatie past. Voor meer informatie over de SDE+ subsidie verwijzen wij u graag door naar www.rvo.nl

Offerte aanvragen
Stuur een e-mail naar info@solard.nl of neem op werkdagen contact op via +31 (0) 570-834819. Geef aan waarvoor u een offerte wilt ontvangen, beschrijf de situatie en laat uw gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.