Hanwha Q Cells
Duits kwaliteit ondersteund door Koreaanse financiële kracht.

Voor Hanwha Q Cells is fotovoltaïsche technologie niet zomaar een product. Het is de sleutel tot betrouwbare, krachtige en duurzame energievoorziening - nu en voor toekomstige generaties.

 

Waar gaat het om bij duo-technology?

De nieuwe Q.ANTUM DUO Technology combineert de meest geavanceerde vooruitgang in celscheidingstechnologie met ronde kabels - om zowel elektrische als optische verliezen aanzienlijk te verminderen. Dit wordt bereikt door de stroom die door iedere cel loopt te halveren, en effectiever gebruik te maken  van invallend licht. Q.ANTUM DUO verhoogt niet alleen het nominale uitgangsvermogen maar verbetert ook de betrouwbaarheid.

Anti LID / LeTID zorgen voor lage initiële degradatie, en het halfcelontwerp minimaliseert celstress zodat er minder kans is op micro-barstjes in het veld. Dit wordt ondersteund door verbeterde, gegarandeerde initiële en jaarlijkse degradatie waardoor de hoogste energieopbrengsten gewaarborgd worden.

Gecombineerd met de bekroonde Q.ANTUM-celtechologie van Q CELLS zijn de Q.PEAK DUO-G5 en Q.PEAK DUO BLK-G5 de panelen met de meeste vermogen die tegen een redelijke prijs verkrijgbaar zijn, met maximale energieopbrengsten en een gegarandeerd lage LCOE. Met meer dan 5 GW aan geplaatste Q.ANTUM-zonnecellen heeft alleen Q Cells de ervaring en kennis om cellen paneeltechnologie tegelijkertijd te vernieuwen door de ontwikkeling van Q. ANTUM DUO.

Q.PEAK DUO-G5
G.PEAK DUO-G5

 

Halfceltechnologie

Door de cel te halveren, halveren we de stroom. Gecombineerd met een paneel-patroon dat de afstand die de elektrische stroom moet afleggen reduceert leidt dit tot een vermogenstoename van 3%.

Twee halfcellen met 6 busbars hebben dezelfde, of zelfs meer, vermogen dan een gehele cel met 12 busbars.